Keuken

Keuken

Ontelbaar veel mogelijkheden

achterwand van de keukens met tegels

Al decennia is het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Ga je voor een klassieke keuken? Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te bedekken. Je kunt dan nog kiezen tussen kleine mozaiektegels en iets grotere tegels. Andere opties zijn een granieten achterwand of een natuurstenen achterwand.


Badkamer & Toilet

Badkamer

Een plek om te genieten

kom tot rust in uw badkamer

Het belangrijkste wat u in de badkamer van tegenwoordig kunt vinden is rust! Een plek voor jezelf waar u kunt genieten van een heerlijk bad of een uitgebreide douche. De keuze van het wand- en vloertegelwerk speelt hierin een belangrijke rol.


Vloer & Terras

inspired design

Vloeren voor binnen en buiten

stijlvol en functioneel

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren en terrassen met natuursteen of (keramiek) tegels. Een betegelde vloer of terras is zowel buiten (tuin) als binnen (kamer, keuken, douche en kantoorruimte) mogelijk. Stel je eens voor welk mooi effect je krijgt als de vloer van binnen naar buiten door kan lopen.


Projecten

amazing variety

Van vele markten thuis

naast standaard tegelwerk, kunnen we meer

Naast het tegelwerk voor particulieren en bedrijven zijn we ook ervaren in het uitvoeren van grote (tegel-)projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
   - tegelwerken van robot-melkinstallaties
   - tegelwerken in bedrijfshallen en showrooms
   - tegelwerken bij bouwkundige renovaties
   - tegelwerkzaamheden op (cruise)-schepen
   - (schoon-) metselwerk
   - zwembaden